jueves, 7 de abril de 2011

ALGUNES ACTUACIONS SIGNIFICATIVES

Comento algunes de les actuacions que es fan al centre per potenciar la igualtat d’oportunitats, la integració i la cohesió social de l’alumnat.

- Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD): Reunions on es planifiquen actuacions a fer amb alguns alumnes i es realitza un seguiment. Es parla dels recursos a emprar, les adaptacions a fer, els Plans Individualitzats (PI),...

- Comissió Social de Centre (CSC): Reunions de seguiment d’alumnat amb situació de risc social.

- Comissió de voluntariat: Ha començat a funcionar aquest curs. Una de les actuacions més significatives és informar a través de cartells de que els ciutadans/es i ex-alumnes poden acudir al centre per ajudar a fer tasques (lectura,...).

- Control de l’absentisme: Protocol d’absentisme on la Integradora Social (INS) s’anota l’alumnat que falta. Si veu que falta força dies sense justificar-ho truca a casa i també hi va de forma personal.

- Tramitació de beques o ajuts: Com hi ha pares que tenen problemes amb l’idioma o no saben on acudir, la Integradora Social (INS) s’encarrega de tramitar beques per a demanar ajudes de menjador, llibres i materials. 

- Programa de reutilització de llibres: Des de 3r fins a 6è de primària hi ha un programa on els llibres es reutilitzen i no es poden fer anotacions en ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario